• Home
  • hellovintage.dk

Hvordan kan vi hjælpe dig?

FAQ - OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

WEBSHOP

SENDER I INTERNATIONALT?

JA!! Vi sender til mange lande efterhånden - det kan du læse mere om her.


HVOR LANG TID TAGER LEVERING?

Hvis du bestiller inden kl 14:00 på hverdage (Gælder DK levering) - bliver din pakke afhentet på vores lager samme dag som du har bestilt! Herfra tager det som regel 1-2 dage før den rammer din postkasse/pakkeshop. Du kan læse mere om de forskellige fragtfirmaer, priser og leveringstider her!

KAN MAN RETURNERE, HVIS VAREN FX IKKE PASSER...?

Jeps! Det kan du! det foregår via vores online retur-formular - og vi beder dig blot komme med lidt feedback til pasform og beskrivelser, der evt skal tilrettes!

HVOR KOMMER JERES TØJ FRA?

Vi håndplukker vores styles i hele Europa og USA! Tidligere brugte vi også UK, hvor vi har vores absolut yndlings-leverandør.. Men det er blevet sværere med Brexit.. Vi er altid på jagt efter nye steder at handle de bedste styles til dig!

ONLINE KILO SALE

HVORDAN FUNGERER ONLINE KILO SALES?

Præcis som de fysiske kilo markeder, finder du billigere varer til salg end normalt - ca én gang om måneden. Du finder ca +1.000 varer, i en blanding af mange trendy kategorier - og prisen står anført ud fra hver vare. Louise har lavet dig en lille guide til online kilo sale, som du finder hér!

HVAD ER KILO-PRISEN ONLINE KILO?

Den er liiidt ala vores fysiske kilo-markeder, men svinger fra 100-500kr per kilo - alt efter hvilken kategori! Til gengæld får du den præcise pris, inden du lægger i kurv & du kan bytte dine købte varer - præcist som på vores Alm webshop!

SKAL MAN VÆRE MEDLEM FOR AT DELTAGE??

Ja, det skal man. Du kan ansøge gratis om CLUB HELLO medlemsskab lige her - og se alle de fine fordele (udover online kilo sales)

KAN MAN KØBE BÅDE ALM & KILO-VARER UNDER KILO-SØNDAG?

Yep! Det kan du tro, du må mix'e og matche - præcis som du lyster. (så længe kilo-sale er igang, ihvertfald!)

KAN MAN RETURNERE SINE VARER FRA ONLINE KILO?

Du kan naturligvis returnere på samme måde som vores almmindelige webshop. Det forgår online - via vores returnering-formular.

FYSISKE KILO MARKEDER

SKAL MAN BETALE FOR AT KOMME IND?

Ja! For at kunne holde prisen så lav som muligt på tøjet, tager vi en lille entré på 30,- i døren! Inkluderet i denne er et fint stof-net (så længe lager haves).

HVOR MEGET TØJ KAN MAN FORVENTE PÅ JERES KILO-MARKED..?

Vi plejer at få plads til 52-56 stativer på alle markeder (ca 2,5 tons) - proppet med secondhandtøj til både mænd og kvinder. Derudover fylder vi op igennem her dagen - så længe vi har ekstra-varer på lager.. 

HVOR FÅR I TØJET FRA - OG HVAD KAN MAN FORVENTE AF STANDEN...?

Vi køber vores tøj i hele Europa og USA.. For at kunne holde prisen lav til jer vil du opleve små, pletter, styles der skal fixes lidt og har brug for lidt ekstra kærlighed! 

HVOR OFTE KOMMER I TIL MIN BY...?

Som regel besøger vi byer 2-4 gange årligt. Du bliver automatisk opdateret hvis du følger os på Facebook, hvor vi poster alle vores events, så snart de er bekræftede! Du kan også med fordel følge os for updates på Instagram.

SKAL MAN ABSOLUT KØBE ET KILO..?

Nope! Vi skriver kilo-pris - men i virkeligheden er vores markeder at sammenligne med bland-selv-slik! Du betaler kun for eksakte gram! Vi har ingen minimums-køb og vi runder ikke op til hele kilo!

Til gengæld har vi MAX priser på vores tunge ting - som (uanset vægten) kun skal betale vores max-pris; nemlig 1 kilo!

SKAL MAN FORVENTE KØ...?

TJA. Det kan du nok ligeså godt forvente! Særligt hvis du vil være én af de første inde. Vi har kun én entré kasse - med vilje (for at skabe en naturlig flaskehals og rytme ind i hallen!) Du kan også forvente kø ved kassen og de store prøverum - tag gerne en kø-makker med så I kan skiftes til at stå i køen.

Du kan læse flere af Louises tips til kilo-markeder her!

KAN MAN BETALE MED KORT PÅ MARKEDERNE...?

Vi tager imod alle kort (VISA, VISA/DANKORT, MASTERCARD osv osv -undtaget alm dankort).. Vi kan tage kontaktfri kort & applepay, Mobilepay og kontanter.

Ved entreen går det dog hurtige hvis du bruger mobilepay/lige kontanter.

HVORDAN KOMMER MAN MED SOM FRIVILLIG..?

Vi har forskellige frivillige-grupper til hver by. Du er ALTID velkommen til at ansøge - når vi slår det op i vores Facebook events nær dig...

Vores frivillig-grupper er meget loyale og støtter op om vores brand! Uden dem kunne vi faktisk ikke eksistere.. Så vi er forevigt taknemmelige..

Om HELLO VINTAGE

HVEM STÅR BAG HELLO VINTAGE?

Bag virksomheden finder du Louise & Frederik, der er gift og leder virksomheden fra deres hjemby Rønde, Djursland! Du kan læse meget mere om Louise & Frederik lige her!

HVORDAN STARTEDE HELLO VINTAGE..?

Uhhh, det er en længere historie faktisk, som du kan læse om her

Den kan du iøvrigt også læse dette blog-indlæg, hvor Louise også løfter sløret for HVOR katastrofalt deres allerførste marked forløb.

KAN MAN ANSØGE OM JOB - ELLER PRAKTIKPLADS...?

Dét kan du tro! Du kan se vores ledige stillinger lige her!


Vi modtager altid gladeligt ansøgninger fra dig (også uopfordrede) - og du kan sende dem til louise@hellovintage.dk

MANGLER DU STADIG SVAR PÅ ET SPØRGSMÅL?

Fandt du ikke et svar på dit spørgsmål? Så tøv endelig ikke med at tage fat i vores kundeservice hej@hellovintage.dk - og vi skal gøre vores bedste for at svare dig!

TILBAGE TIL TOPPEN
Language
Danish
Open drop down