NYHED: ÆGTHEDS GARANTI

Af Louise Trillingsgaard

VI OPLEVER DESVÆRRE FLERE OG FLERE VINTAGESHOPS SÆLGE FAKE, BRANDEDE ITEMS..

Derfor har vi nu indført vores helt nye ÆGTHEDS GARANTI! For vores mission er helt uændret; vi ønsker IKKE at sælge masseproducerede knock-offs til overpriser - og snedigt kalde dem bootleg produktioner.

Hvis du fx ser mange af den samme type brandede sweatshirt - i flere farver og størrelser, bør dine alarm-klokker ringe; så er der altså tale om nyproducerede items - eller endnu værre; fake! SÅ! Hvis noget synes for godt til at være sandt, så er det højst sandsynligt også!

Hos os kan du TRYGT handle mærkevarer. Vi gennemser alle items for dig og sikrer ægtheden! Faktisk vil vi gå så vidt og sige; er der noget, der undgår vores falkeblik og ikke er ægte - så får du simpelthen alle dine penge retur!

Det er vores garanti til dig!

Hvis noget virker for godt til at være sandt
- så er det sikkert også tilfældet
FREDERIK, ejer af HELLO VINTAGE

Lige nu arbejder vi på flere dybdegående blogindlæg, der kan give dig AL vores viden - for at sikre dig at du altid kun køber ÆGTE mærkevarer! Indtil da kan du kigge efter vores garanti mærke, du finder på alle vores brandede ting!


Vi gentager os lige selv; brug din sunde fornuft! Hvis du ser mange af den samme style i flere forskellige farver, så bør dine alarmklokker ringe. Alt vintage kommer ikke i mængder; alle er unikke og du finder som regel kun én af hvert print i et drop..

Genbrugshilsner

Louise & Frederik - stifter af HELLO VINTAGE

 

 

SKRIV EN KOMMENTAR

Bemærk venligst at kommentarer skal godkendes inden udgivelse...


TILBAGE TIL TOPPEN
Language
Danish
Open drop down
-->