DET HELE STARTEDE MED KAOS..

Af Louise Trillingsgaard
/ 1

VIL DU GERNE HØRE OM VORES ALLERFØRSTE KILO-MARKED, DER ENDTE I KAOS?

Man skal starte et sted, er der vist et udtryk der siger.. Og det kan man da roligt sige var gældende for vores allerførste kilo-marked på Aarhus havn!

Dengang hed vi faktisk slet ikke HELLO VINTAGE, men gik under et andet brand (det kan du læse meget mere om hér) - og vi hev en helt ferieuge ud af kalenderen, for at prøve vores kilo-ide af i vikeligheden.. Frede var nemlig dengang ansat i en dansk modevirksomhed

En hel uge gik med at pakke 2 tons tøj ud og få det styles fint i hallen på Aarhus havn. Vi var trætte og brugte - allerede inden vi åbnede dørene! Det blev et kæmpe og omfattende projekt, hvor HELE den nære familie (og venner) blev inddraget.. De knoklede med udpakning, og diverse poster under selve eventet...

Nogle timer før vi skulle åbne, kunne vi nok allerede fornemme at vi måske havde fejlvurderet HVOR mange, der rent faktisk synes det var en virkelig god ide med kilosalg.. Og vi var faktisk ikke ret længe åbent, før vi måtte droppe entré håndteringen og bare springe på gulvet for at katestrofe-bedre! Der var mennesker (og TØJ) overalt! Det hele var ét stort (men sjovt) kaos i alle åbningstimerne..

 

"Tilbage stod vi så dér i hallen! Helt rundtossede og overvældede.. Jeg husker det faktisk også som om jeg græd lidt - og proklamerede; "ALDRIG IGEN, haha! Jeg var træt, overvældet af indtryk - og kunne ærligt talt ikke helt mærke om jeg skulle være stolt - eller flov over dagens kaotiske forløb!"

 

Der skulle derfor også gå LIDT tid førend vi turde kaste os ud i det igen! Denne gang bookede vi en større og luftig hal på 1200m2! Vi sørgede for mere personale, flere kasser - og fik optimeret vores arbejdsgange, så det ikke skulle tage en helt uge at gøre klar!

Og nu sidder vi så her - 5 år senere! Efter en HULANS masse optimeringer & forbedringer - kan vi kalde HELLO VINTAGE for vores levevej.. Og selvom vi ikke lever som konger, har vi alligevel vores frihed & kan lege med nye ideer - og beskæftige os for præcis dét vi brænder for; nemlig genbrug!! 

Der forefindes en ret vigtig indsigt man kan lære af vores kaotiske start - som du måske kan tage med dig videre!! Nemlig at der aldrig findes fejl så grumme, at man ikke kan lære & vokse af dem!

Havde vi fx. givet op efter det første katastrofale forsøg - så havde vi altså misset en masse fine oplevelser med HELLO VINTAGE.. Alle vores dejlige kunder, fine snakke, tonsvis af lykkebringende vintagetøj, udvikling på alle planer & en tro på at hvis man hele tiden tør forbedre sin oprindelige grund-ide, så kan der opstå ægte magi!

Var du med på det allerførste marked på Aarhus havn? Oplevede du det også som kaos - eller synes du bare det var et fedt initiativ? Smid gerne en kommentar herunder - det kunne være sjovt at høre fra dig...

Genbrugshilsner
Louise Trillingsgaard

 

SKRIV EN KOMMENTAR

Bemærk venligst at kommentarer skal godkendes inden udgivelse...


TILBAGE TIL TOPPEN
Language
Danish
Open drop down
-->