OM MICHELLE’S FAVORITTER KOLLEKTIONEN

Af Michelle Robért

 

/ 1

 

Det er ikke blot en kæmpe ære, men det er også super spændende at have fået lov til at lave min helt egen kollektion hos HELLO VINTAGE.

Min kollektion er helt klart baseret på mig selv, og hvordan jeg forholder mig til både min egen stil, men også til trends. Jeg er bestemt et mode-menneske, som elsker at være opdateret på trends i moderverdenen. Der er trends, som jeg hopper med på – men jeg gør det selvfølgelig på min egen måde med mit eget personlige præg af sjove detaljer.

Mine favoritter kan godt beskrives som et stort rod, hvor der ikke lige umiddelbart er en rød tråd mellem de udvalgte produkter. Jeg erkender gerne, at det er 100% sandt – og det er faktisk lige præcis sådan, som jeg vil have og kan lide det.

Jeg har i flere år søgt med lys og lygte efter den æstetik, der passede til mig – og som jeg skulle klæde mig efter resten af mit liv. Sidenhen har jeg lært, nok noget af det vigtigste ift. stil, at man slet ikke behøver kun at have én æstetik at forholde sig, ej heller begrænse sig til.

Det er ikke en ”Crime of Fashion” at rocke flere æstetikker.

Derfor er min kollektion helt klar også inspireret af den rejse, som jeg har været igennem til at finde min personlige stil. Jeg er stadig i gang med min rejse – og for hver dag der går, så bevæger jeg mig mere og mere uden for min komfort-zone.

Min kollektion indebærer af den grund simple items med sjove detaljer, samt mere spraglede items, som jeg vil betegne som Statement Pieces, der nemt kan styles med basic items. En god kombination af tøj, som kan være med til langsomt at hjælpe dig ud af din komfortable zone – og få dig til at udforske lidt mere.

Jeg vil derfor gerne dedicere min kollektion til dem, som også er på deres rejse til at finde deres egen personlige stil – og som gerne vil skille sig mere ud (uden det bliver alt for voldsomt fra starten af).

Jeg synes disse items er fantastiske, og noget som fanger min opmærksomhed med et stort smil! 

Så tag et kig ind i min HELLO VINTAGE GARDEROBE her!

(Lær mig bedre at kende ved at læse min side i VINTAGE VENNE-BOGEN)

Find mig på Instagram (@chellerobert)

SKRIV EN KOMMENTAR

Bemærk venligst at kommentarer skal godkendes inden udgivelse...


TILBAGE TIL TOPPEN
Language
Danish
Open drop down
-->