VINTAGE VENNE-BOG; FREJA

Af Louise Trillingsgaard
/ 1

VINTAGE VENNE-BOG; FREJA

Tusind tak til Freja, som havde mod på at udfylde vores allerførste ambassadør side i vores vintage venne-bog...

NAVN/KÆLENAVN:  Freja Andrea Pedersen - aka @frojathedane på Instagram

ALDER: 25 år

HVAD RENDER DU RUNDT OG LAVER? (ARBEJDE/STUDIE):
Jeg er sygemeldt pga. en hjerneskade, men håber at komme ind på uddannelsen som psykomotorisk terapeut. Heldigvis er der god tid til kreaprojekter og genbrugsjagt

HVAD ER INTRO-SANGEN TIL DIT LIV?
Pynk - med Janelle Monae

 

HVAD VILLE DU VÆRE DA DU VAR LILLE?
Da jeg var lille ville jeg gerne adopteres af Dronning Margrethe og have et helt walk-in legetøjsskab. Senere ville jeg gerne være kunsthistoriker og eje mit eget museum! DREAM BIG!

3 ORD, DER RAMMER DIN PERSONLIGHED
Kreativ, fabolous og kærlig

3 ORD, DER BESKRIVER DIN STIL:
Pink, vintage-spræl og i følelserne

HVAD ER DIT HØJESTE ØNSKE?
At eje et smukt hus med mange rum & en stor have. Plads til leg, hobby, hygge & dejlighed. Mest af alt at være fyldt op til randen med kærlighed - fra mig selv, og dem omkring mig!

HVORFOR ER DU AMBASSADØR FOR HELLO VINTAGE?
Fordi jeg mener det er så fantastisk! Mega fedt koncept og mega vigtigt med mere fokus på genbrug! Derudover er jeg vild med de ting de har - fra 80'er skuldre, bukser i massevis, cute kjoler & cool skjorter.

HVAD BETYDER BÆREDYGTIGHED FOR DIG?
Jeg går meget op i bæredygtighed! Gør mit allerbedste, hvor jeg har mulighed for det! Genbrugsshopping er for mig en kæmpe del af dét at leve bæredygtigt!

HVORFOR KØBER DU GENBRUGSTØJ?
Jeg synes for det første det er mega sjovt at finde guld! Og når det så endda er guld, som ikke skader miljøet, kan jeg ikke se hvordan man ikke kan elske det!

HVAD ER DIT YNDLINGSFUND FRA HELLO VINTAGE?
Jeg elsker alle mine løse og smukke bukser fra HELLO VINTAGE! Og så har jeg flere kjoler, som bare glæder sig til vi kan feste igen!

HVAD ER DIT BEDSTE GENBRUGS-FUND NOGENSINDE?
Mit klædeskab og mit hjem er et stort genbrugs mekka, årh det er så svært hvad der er det bedste! Jeg elsker hver en genstand!.

HVAD ER DIT NÆSTE KØB?
Jeg kunne godt tænke mig at opdatere min badetøjssamling - og nogle sko som ikke er helt udtrådte...

HVILKET ITEM I DIN GARDEROBE BRUGER DU MEST?
Det må være mine lyserøde bukser (jeg har 8). Jeg elsker en farvet buks og en top med gang i den. De er også perfekte til en hvid t-shirt - eller bare en sweater.

HVAD ER DET ÆLDSTE I DIN GARDEROBE?
Jeg har min oldemors gamle Burberry jakke. Den er smuk, men en smule for kort i ærmerne. Jeg bruger den kun til meget specielle begivenheder, hvor det skal være fancy.

HVAD ER DIT GO-TO-OUTFIT?
Mit go-to er altid 100% lyserød. Der er ikke så meget tanke, bare på med lyserød - og livet er fab. En kjole og nogle nemme sko er dog også altid en vinder.

HVAD ER DIT BEDSTE STYLING-TIP?
Mærk efter! Lad være med at tænke på hvad de andre tænker. Hvis du gerne vil have pallietter på idag..? ...Så gør det! Og så bare husk på at det er for DIG du gør det. Du fortjener at tage lige præcis det på du gerne vil.

HVAD ER DET BEDSTE RÅD, DU NOGENSINDE HAR FÅET - SOM DU LEVER EFTER?
Min mor sagde engang "Du er kaptajn på dit skib, du bestemmer lige præcis hvor du gerne vil sejle hen. Hvem der skal med - og hvordan det sker"

Det husker jeg altid mig selv på, når livet er svært.

HVAD ER DIT BEDSTE BÆREDYGTIGE TIP?
Lav en liste. Start fra en ende af. Der er mange som opgir' bæredygtighed, fordi de mener der er for meget, man skal ændre i livet. Jeg mener, at livet bliver bedre af det. Men hvis det virker uoverskueligt, så bare start fra en ende af. Måske er der allerede flere bæredygtige ting du allerede har styr på - uden at tænke over det.

NÆVN 3 TING, DU IKKE KUNNE LEVE FORUDEN?
Mine relationer, Kokos olie & farven lyserød

HVAD VIL DU GERNE BLIVE BEDRE TIL?
Jeg vil gerne blive bedre til ikke at bekymre mig så meget! Klare hovedet og tro på hvad jeg kan! Og så kan man altid elske dig selv lidt mere!

HVAD ER DU STOLT AF?
Jeg fik en hjerneskade i 2016. Jeg er stolt af hvor langt jeg er kommet siden - og hvor meget jeg har lært af mig selv.

HVAD ER DIN "GUILTY PLEASURE"?
Min guilty pleasure er altid at gå ind i den lokale genbrug. Baaare lige for at kigge. Ender dog altid med en lille ting som jeg tager med.

Derudover Chokolade, snacks - og alt hvad man kan hapse gør jeg mig også meget i.

HVILKEN NORM SYNES DU SKAL BRYDES - FOR GOOD?!
At man dømmer andre! Ønsker stedet mere rummelighed overfor det fact at jeg er mig - og du er dig! Det er en langt mere kærlig og rummelig tilgang til livet!

FUN FACTS OM DIG, SOM ANDRE MÅSKE IKKE VED:
Jeg har en cirkel på mit hovede, hvor jeg intet kan mærke! Jeg har spillet Aretha Franklin i en musical - og så sover jeg altid med hovedet på silke, fordi det elsker mit hår!

 følg smukke, kærlige Freja på Instagram

SKRIV EN KOMMENTAR

Bemærk venligst at kommentarer skal godkendes inden udgivelse...


TILBAGE TIL TOPPEN
Language
Danish
Open drop down
-->