VINTAGE VENNE-BOG; LOUISE

Af Louise Trillingsgaard
/ 1

VINTAGE VENNE-BOG; LOUISE

Vi har ladet Louise udfylde vores vintage-vennebog som den allerførste, så I kan lære den ene af HELLO VINTAGE ejerne bedre at kende...

NAVN/KÆLENAVN:  Louise Trillingsgaard - aka @frktrillingsgaard på Instagram

ALDER: 40 år

HVAD RENDER DU RUNDT OG LAVER? (ARBEJDE/STUDIE):
Jeg løber rigtigt stærkt for at arrangere flere HELLO VINTAGE kilo-markeder & spændende drops på webshoppen! Desuden har jeg konstant hjernen koblet på nye posts på de sociale medier..

HVAD ER INTRO-SANGEN TIL DIT LIV?
Jeg elsker denne sang, for den giver mig en instant følelse af styrke og selvsikkerhed! At verden har brug for min stemme! At jeg er præcis som jeg skal være!

Read all about it - med Emili Sandé 

HVAD VILLE DU VÆRE DA DU VAR LILLE?
Da jeg var lille drømte jeg om at blive mode-designer! Min praktik-vejleder i lillebitte Lemvig kunne dog ikke skaffe mig sådan en plads! Stedet skaffede han mig praktik hos en MODEfrisør, haha.. Senere drømte jeg om at blive en grafisk nørd (og det gør jeg iøvrigt stadig!)

3 ORD, DER RAMMER DIN PERSONLIGHED
Energetisk, positiv & kærlig

3 ORD, DER BESKRIVER DIN STIL:
Farverig, feminin og lyst-styret

HVAD ER DIT HØJESTE ØNSKE?
At kunne balancere et sjovt/vildt arbejdsliv i hurtig vækst - sammen med et nærværende familie/venner-tid med ro og overskud! (den arbejder jeg stadig på!)

HVORFOR ER DU STIFTER AF HELLO VINTAGE?
Fordi jeg ikke kunne lade være! Egentligt er universet skabt ved en tilfældighed - som du kan læse mere om her.

HVAD BETYDER BÆREDYGTIGHED FOR DIG?
Bæredygtighed betyder ALT for mig! Særligt fordi det også er dét vores virksomheds omdrejningspunkt! går meget op i bæredygtighed! Jeg prøver at vælge de bedste valg, hvorind jeg kan..

HVORFOR KØBER DU GENBRUGSTØJ?
Jeg kan slet ikke få den samme boblende følelse overfor nyt! Genbrug er unikt, og chancen for nogenside at møde samme style igen - er så marginal lille. Jeg er desuden ret usnobbet i min tilgang til genbrugsmode - og labels som vintage, retro, secondhand og genbrug - hører under samme (grønne) tag hos mig!

Jeg har gået i genbrug inden det var sejt at gøre det; startede ud med 70'er Yvonne kjoler, men siden er min stil landet på en feminin & mere blød stil. Nogle ville måske kalde den "Mormor" - og det er også helt okay...

HVAD ER DIT YNDLINGSFUND FRA HELLO VINTAGE?
Jeg samler på vintagetøj og har et helt rum dedikeret til det! Mit påklædningsværelse er stoppet med farver, glitter & polkaprikker.. Mit yndlingsfund er nok en novelty cardigan, der passer til alt..

HVAD ER DIT BEDSTE GENBRUGS-FUND NOGENSINDE?
Mit hjem er også plastret til med genbrugsfund! Alle har de hver deres fine historie og knus-elsker hvert eneste fund!nMen skal jeg fremhæve én ting er det nok en bornholmsk keramik fugl fra mærket Søholm, der står mit hjerte allermest nært! (Mest pga måden, den kom i mine hænder på! Men det er en længere historie..)

HVAD ER DIT NÆSTE KØB?
Hmm. Jeg planlægger egentligt aldrig rigtig mine genbrugsfund.. Det er som om jeg ikke finder dem - men at de finder mig! Nogle gange kan du gå ud på én mission - men kommer hjem med noget helt andet!...

HVILKET ITEM I DIN GARDEROBE BRUGER DU MEST?
Det må være mine bløde vamsede novelty strik. Jeg er nemlig lidt en frossenpind - og kan hurtigt fryse når jeg sidder stille foran computeren og arbejder..

HVAD ER DET ÆLDSTE I DIN GARDEROBE?
Den var straks værre.. Jeg er jo en meget 80-90'er pige, og elsker farverigt polyester - så mit tøj er ikke sindssygt gammelt. Men jeg har faktisk en høj hat - der har været brugt af en gammel loge. Den kan klappes helt flad - og den har en del år på bagen..

HVAD ER DIT GO-TO-OUTFIT?
Mit feel-good outfit er en polkaprikket vintagekjole jeg faktisk har i både rød, blå og lilla med hvide prikker! Den kan dræbe enhver tøjkrise - og jeg føler mig altid super fin, feminin og veltilpas i dem... Det er vigtigt at have sådan et feel-good outfit, når det skal gå stærkt - eller man bare ikke føler andre outfits...

HVAD ER DIT BEDSTE STYLING-TIP?
Leg med din stil. Særligt kontraster med mønstre/stilarter/farver elsker jeg! Jeg elsker også INGEN-REGLER tilgangen til outfits! Det er kun dig selv, der sætter reglerne - særligt når du ikke er underlagt tidens trends, men følger din helt egen smag... Den blir aldrig utrendy! 

Kan godt lide at møde folk, der har en helt anden stil en mig! Særligt hvis det bare viser deres helt særlige passioner og personlighed! Så er jeg ligeglad om du er til flowerpower, goth, punk, basic, minimalistisk eller maximalistisk.. Bare du er dig selv; 1000% procent.. Det er den bedste følelse for mig at mærke - både ved folks indretning & tøjstil

HVAD ER DET BEDSTE RÅD, DU NOGENSINDE HAR FÅET - SOM DU LEVER EFTER?
Min veninde har engang sagt "Når jeg opdager at tænke følgende om mit outfit; "Hmm, er det mon for meget" - så SKAL jeg beholde det på" - det er virkelig en fin og selv-styrkende handlemåde..

Jeg er også vild med den enkle sætning; "Din sandhed er ikke min sandhed" - det giver rummelighed og plads til folks forskellige meninger og smag! Det er også en kærlig måde at sige fra overfor andre, der måske godt kunne tænke at gøre os anderledes...

HVAD ER DIT BEDSTE BÆREDYGTIGE TIP?
Hyld dig selv for de ting du gør allerede.. Synes desværre bæredygtigheden fejlagtigt er kommet til at gå hånd-i-hånd med følelserne skyld, skam og ikke-god-nok.. Jeg tror aldrig man kan leve 100% bæredygtigt, men hvis man stiler efter at gøre det bedst muligt, så er det altid bedre end at lukke øjnene.. Tit er det de små daglige punkter, der kan have den største impact. Som fx. ens tilgang til forbrug og tankemønstre

Og så skal vi holde op med at miljø-shame andre, der i forvejen slås med at skabe så fint og balanceret et liv i forvejen.. Have tilliden til at andre gør deres absolut bedste - og forsøge at bruge krudtet på egne vaner..

NÆVN 3 TING, DU IKKE KUNNE LEVE FORUDEN?
Mit vintagerum, min computer & min dejlige dyne - (foruden alle mennesker/dyr i mit liv, naturligvis!)

HVAD VIL DU GERNE BLIVE BEDRE TIL?
Jeg vil gerne blive bedre til ikke at dunke mig selv i hovedet med dét jeg ikke når og istedet fejre det jeg nåede! Jeg kunne drømme om at blive bedre til at holde fri - og måske udfordre min blufærdighed og måske enda hoppe nøgen i bølgerne, næste gang jeg vinterbader! Det føles som den ultimative frihed for mig

HVAD ER DU STOLT AF?
Jeg er stolt af min kontakt til mig selv. Jeg går sjældent på kompromis
(undtaget lige med min arbejds-narkoman, der tror hun skal arbejde hele tiden!) 

Så er jeg naturligvis også stolt af at have skabt en virksomhed, der huser både min mand og jeg. At vi har været åbne og gået med strømmen, hvorend den bærer os.. At vi tør tage store chancer! At vi drømmer stort - og aldrig stopper med at drømme.. At vi kan få det til at fungere - selvom det naturligvis ikke altid har været nemt at være sammen  h-e-l-e   t-i-d-e-n !

HVAD ER DIN "GUILTY PLEASURE"?
Haha.. Ostepops!

HVILKEN NORM SYNES DU SKAL BRYDES - FOR GOOD?!
At man stopper med at gøre andre forkerte.. Gør stedet dig selv rigtig - og rum forskellighederne fra andre... 

FUN FACTS OM DIG, SOM ANDRE MÅSKE IKKE VED:
Jeg er udannet frisør & har haft egen salon i Aarhus! Jeg har også været stylist for DR & så har jeg optil flere spirituelle uddannelser bag mig. Bla har jeg udført hus-renselser, healing, afdødekontakt og clairvoyance.. Idag er det dog bare en naturlig integreret del af mig, der mest af alt viser sig i min intuition..

 følg farverige Louise på Instagram

SKRIV EN KOMMENTAR

Bemærk venligst at kommentarer skal godkendes inden udgivelse...


TILBAGE TIL TOPPEN
Language
Danish
Open drop down
-->