VINTAGE VENNE-BOG; MICHELLE

by Michelle Robért
/ 1

VINTAGE VENNE-BOG; MICHELLE

Vores dygtige praktikant har været så sød at udfylde en side i vores vintage venne-bog, så I kan lære hende bedre at kende...

NAVN/KÆLENAVNMichelle Fredslund Robért - aka Chelle - aka @chellerobert på Instagram

ALDER: 22 år

HVAD RENDER DU RUNDT OG LAVER? (ARBEJDE/STUDIE):
Jeg studerer professionsbacheloren Design & Business med speciale i Branding & Marketing Management (på engelsk), hvortil jeg, i denne forbindelse, nuværende er i praktik hos HELLO VINATGE. Derudover er jeg frivillig Website & SEO Manager hos Conscious Fashion Fair (COFF). 

HVAD ER INTRO-SANGEN TIL DIT LIV?
Uma Thurman - med Fall Out Boy

HVAD VILLE DU VÆRE DA DU VAR LILLE?
Da jeg var lille ville jeg gerne være dyrelæge. Senere drømte jeg om at blive indretningsarkitekt med mit eget bureau, hvor jeg indrettede privat-lejligheder i New York City. 

3 ORD, DER RAMMER DIN PERSONLIGHED
Eventyrlysten, Visionær & Open-minded

3 ORD, DER BESKRIVER DIN STIL:
Skandinavisk præg, Mood-baseret & Udforskende 

HVAD ER DIT HØJESTE ØNSKE?
Jeg er en drømmer, som vil det hele - men hvis jeg skulle vælge én ting (kun for mig selv), så ville det være, at rejse verden rundt og udforske denne dejlige, men finurlige verden!

Dog går jeg også med et kæmpe ønske om at være med på The Simpsons...

HVORFOR ER DU PRAKTIKANT FOR HELLO VINTAGE?
Ikke nok med, at konceptet er mega fedt og sjovt (bland-selv-tøj... behøver jeg sige mere??), men Frede & Louise, som står bag HELLO VINTAGE, er de mest fantastiske mennesker at arbejde sammen med. Hver dag er en fest med spændende udfordringer, hvor der stadig er plads til at udvikle mig både fagligt og personligt indenfor mine valgte områder - det er simpelthen en drøm at være her!

HVAD BETYDER BÆREDYGTIGHED FOR DIG?
Jeg synes, at bæredygtighed er en individuel forståelse, dog generelt med fokus på at passe på Jorden. For mig betyder bæredygtighed at udføre handlinger med henblik på at mindske brugen af jordens ressourcer og mindske CO2-udledningen.

Hertil gør jeg mit bedste (i hvert fald, hvor jeg har muligheden) - og jeg tror på, at alle gør deres bedste, om det så er store eller små handlinger.   

HVORFOR KØBER DU GENBRUGSTØJ?
Jeg synes altid, at man kan finde nogle sjove fund - og så er det bare en KÆMPE bonus, at det er unikke fund, da ingen andre har det.  

HVAD ER DIT YNDLINGSFUND FRA HELLO VINTAGE?
Mit ynglingsfund er uden tvivl en stribet, langærmet Polo-skjorte. Jeg har ønsket mig sådan én siden 2014, men jeg havde aldrig fundet den helt perfekte før jeg (overlykkelig) fandt den hos HELLO VINTAGE!

HVAD ER DIT BEDSTE GENBRUGS-FUND NOGENSINDE?
Jeg er glad for alle mine genbrugs-fund. Jeg er ikke typen, der køber for at købe - alle mine fund har jeg visualiseret hvor lang tid de kan give mig glæde, og hvis det er for evigt, så er det bestemt et køb - og heldigvis som min mavefornemmelse fortalte mig, så giver de mig stadig glæde!

HVAD ER DIT NÆSTE KØB?
Det vil nok være noget inden for sommersæsonen - om det er badetøj, en sommerkjole eller shorts, det er jeg ikke helt sikker på endnu.

Ej, det kunne måske også være et par ordenlige træningssko...

HVILKET ITEM I DIN GARDEROBE BRUGER DU MEST?
Uden tvivl mine Birkenstock. Hver gang jeg ikke render i "almindelige" sko, så har jeg mine Birkenstock på - der går ikke en dag, hvor jeg ikke har dem på, og det er simpelthen blevet for mærkeligt for mig at gå derhjemme uden at have dem på...

HVAD ER DET ÆLDSTE I DIN GARDEROBE?
Som jeg stadig går med, så er de mine kære pålidelige Arizona Birkenstock! De har været min følgesvend i flere år, og jeg har ikke rejst uden dem siden de kom i min besiddelse. 

Jeg græder allerede lidt ved tanken om at skulle udskifte dem med nogle nye inden for den nærmeste fremtid... Hvad skal jeg sige... de er ældre end mit forhold til min kæreste... haha

HVAD ER DIT GO-TO-OUTFIT?
Mit go-to er altid behagelighed! I mit tilfælde er det et par lyseblå jeans med lidt vidde ved benene, en hvid ribbet tank-top, en kort, beige skjorte-jakke og et par sorte funky støvler. Skal det være lidt finere, så vil det være en sort slip-kjole, sort sweater-vest med turtleneck og igen mine sorte funky støvler.

HVAD ER DIT BEDSTE STYLING-TIP?
Tag dét på, som du synes er behageligt at have på, og som du synes er DIN stil! Det er DIT liv, og derfor DIT valg. Gør hvad DU vil!

Og husk på, at du behøver ikke have en specifik aesthetic for at have en stil - det er helt okay at blande mellem de forskelle aesthetics, hvis du netop kan lide flere af dem!

HVAD ER DET BEDSTE RÅD, DU NOGENSINDE HAR FÅET - SOM DU LEVER EFTER?
Jeg kan desværre ikke huske, hvor jeg har hørt det henne, men det bedste råd givet til mig er:

"Du skaber din egen skæbne og glæde"

Det minder mig om, at vi ikke skal være afhængige af andre - kun os selv! (Og vi kan lige hvad vi sætter os for!)

HVAD ER DIT BEDSTE BÆREDYGTIGE TIP?
En bæredygtig livstil kan godt virke uoverskuelig for mange. Begynd derfor i det små, og start med én lille bæredygtig handling, hvorefter du kan inkorporere flere bæredygtige handlinger ind i din hverdag. 

Du behøver ikke være perfekt fra dag 1 af! (det er ingen jo).

NÆVN 3 TING, DU IKKE KUNNE LEVE FORUDEN?
Mine høretelefoner, muligheden for at rejse & Carbs...

HVAD VIL DU GERNE BLIVE BEDRE TIL?
Jeg vil gerne blive bedre til at hvile i mig selv... heldigvis arbejder jeg på det, og jeg bliver bedre og bedre for hver dag der går!

HVAD ER DU STOLT AF?
Der er en masse, som jeg er stolt af. Jeg er stolt hver eneste dag!

Men jeg er nok mest stolt af, hvor langt jeg er kommet, hvor meget jeg har udviklet mig og hvem jeg er blevet til. JEG ER STOLT AF DEN JEG ER! 

HVAD ER DIN "GUILTY PLEASURE"?
Min Guilty Pleasure er at skifte tøj op til flere gange dagligt. Ikke fordi jeg har tøj-krise om morgenen - men fordi jeg skifter mit tøj i forindelse med, hvad jeg føler på de forskellige tidspunkter på dagen. 

Derudover er KAGE en kæmpe vinder hos mig, hvor jeg godt kunne æde det hele, hvis jeg fik lov - specielt trøfler (MUMS!). 

HVILKEN NORM SYNES DU SKAL BRYDES - FOR GOOD?!
Uforståenhed for, at vi alle er forskellige! Jeg synes, at det er trist, at man ikke kan forstå, at der findes andre end én selv - og hvis andre IKKE er som én, så er de simpelthen forkerte.

Intet er forkert, og det er kun mega fedt, at vi er forskellige - verden bliver sjovere på den måde. Så jeg synes, det kunne være det bedste i verden, hvis folk begyndte at acceptere andre, som de er! (Det er jo ikke noget, som vil skade dem!)

FUN FACTS OM DIG, SOM ANDRE MÅSKE IKKE VED:
Jeg kan spille trompet, og har spillet koncert i USA. En ostemad kan altid få mit humør op - og så har jeg sangen "Rigtige Mænd" fra Mulan på min Spotify Playliste (og ja, jeg synger højt med på den!).

følg søde, og fantastiske Michelle på Instagram

LEAVE A COMMENT

Please note, comments must be approved before they are published


BACK TO TOP
Language
Danish
Open drop down
-->