• Home
  • BÆREDYGTIGE VISIONER

HELLO VINTAGE’S BÆREDYGTIGE VISIONER

"Der findes IKKE en forkert måde at vælge genbrug på!"

 

Der vil altid være bedrevidende folk, der stresser dig ind i dit øre; snakker direkte til din dårlige samvittighed: at du ikke gør NOK, at du ikke gør det ”helt rigtigt” (som dem) – eller endda taler ned til de valg, som DU gør for at bedre miljøet.
 
Som VI ser det hos HELLO VINTAGE, så er der ingen forkert måde at vælge bæredygtighed eller genbrug på!
Vi har ikke brug for at udskamme andre eller prædike den bæredygtige livstil, da vi nemlig mener, at alle (mere eller mindre) bæredygtige firmaer spiller på samme vigtige hold! – Og gør ALT i deres magt for at redde jorden for unødig overlast…
 
Kan vi blive bedre? ORK JA, det kan vi vist alle – og vi bliver hele tiden klogere på vores miljø og dets behov. Vi træffer alle sundere, grønnere og bedre valg! Men så længe alle gør det bedste, de kan – så synes vi dét skal hylds og heppes på!
 
Bæredygtigheden fylder meget i vores lille firma, og det har også et solidt fæste i vores hverdagsliv. Derfor var det også helt naturligt for os at fortsætte den grønne tråd i vores firma; om det så er grønne skriveredskaber, genbrugspapir og bio-nedbrydeligt materiale-valg.
 
X
♻️ ADMINISTRATION 
Vi printer kun når det er højst nødvendigt, samt er vores skriveartikler så grønne som de fås. (Vidste du at man kan få bæredygtige markers?)
Vi omgiver os med mest mulig genbrug (ligesom i vores eget hjem!).
Vi har købt alt lager-inventar brugt – selv vores truck er 2nd-hand. Samt får vi få, men store leveringer til vores lager! Modsat mindre, løbende leveringer sparer vi på CO2 udledningen.
 
X
♻️ WEBSHOP & FORSENDELSE 
Vi sender altid i bio-nedbrydelige poser og skåner dig for unødvendigt papir. Derfor er dit tøj IKKE pakket ind i silkepapir. Du finder kun et takke-postkort i din pakke – og postkortet er selvfølgelig lavet i genbrugspapir og produceret med tilkøbt formindsket CO2. Derudover foregår retur-delen elektronisk, og vi har derfor ikke ilagt en retur-seddel i din pakke – for nemheds skyld – men også for at spare på papiret.
 
X
♻️ KILOMARKEDERNE 
Vi genbruger vores skiltning, andre remedier og vores tøjposer indtil de simpelthen ikke kan mere. Derudover er vores net lavet i stof og skabt til mange indkøbsture og weekendture. Vores engangsservice er også bio-nedbrydeligt, og lavet af genbrugsmaterialer.
Vi printer ikke kvitteringer ud (medmindre du spørger om det, naturligvis). Ej heller, smider vi defekt tøj ud – hvis det ikke kan repareres, så kan vi måske lave andet fint ud af det!
I sidste ende doneres vores rester til Dansk Røde Kors tøjindsamling!
 
På den måde går det hele ligesom i ring!
 
X
♻️ PRIVATEN 
I vores private hjem bor vi med 90% genbrug og genbrugsmaterialer! Vi klæder os i genbrugstøj, handler så grønt og økologisk, som vi finder det muligt, og vi har derudover investeret i en el-bil, der kan fragte os fra A til B – Ikke fordi vi BØR, men fordi vi simpelthen ikke kan lade være med at vægte genbrug og bæredygtighed højest. Det er en voldsom stor del af vores DNA.
 
Selvom der ALTID er plads til forbedringer, så løber vi stærkt for at gøre det så godt og bæredygtigt som overhovedet muligt. Men vi dunker os ikke i hovedet, vi smøger i stedet ærmerne op og forbedrer hvor vi kan!
 
SÅ PLEASE…
Hyld nu dig selv for alt det du gør bæredygtigt – i stedet for at bebrejde sig selv (eller lade andre italesætte) dét du ikke lige kan efterleve NU, men måske snart! Der er så meget frygt og angst forbundet med bæredygtighed og miljøsnak, men lad os stoppe med at pege fingre – og i stedet starte hvor man kan; hos sig selv!
Hvert enkelt lille tiltag tæller – især når vi alle forsøger.
 
X
Genbrugshilsner
Louise & Frederik 
BACK TO TOP
Language
Danish
Open drop down
-->