• Home
  • BAG HELLO VINTAGE

Bag HELLO VINTAGE, finder du mand & kone; Frederik & Louise Trillingsgaard Madsen, der med sine mange år i modebranchen - over 10 år faktisk - nu fungerer som din skarpeste vintage-pusher for dig på HELLO VINTAGE kilomarkederne og her på shoppen..

VI lever og ånder for genbrug! Både i vores genbrugshjem - men så sandelig også i vores klædeskab! Denne passion har vi brugt på at skabe vores hjertebarn; HELLO VINTAGE kilomarkederne. Her kan du købe secondhand tøj - per vægt! Det er hektisk, sjovt & billigt..

 

Sammen uddanner vi deres dygtige indkøbere i hele verden til at nøje udvælge de styles, der er mest populære lige nu!

 

Vores vision er at udbrede genbrugs-ideen til så mange som overhovedet muligt - og til en pris, hvor alle kan være med! Og så skal det være SJOVT tilmed! På kilomarkederne skal vi høre højt musik og hygge os - imens vi shopper bæredygtigt! 

 

Vi er netop lige nu blevet forældre til ENDNU et hjertebarn; nemlig webshoppen her, hvor du kan købe secondhandtøj - lige når det passer dig!

 

Slutteligt tilbyder vi naturligvis også wholesale til landets skønne vintagebutikker! I er altid velkomne til at ringe til frederik på 25 34 34 30 og aftale nærmere!

 

Af hjertet TAK fordi du støtter vores selvstændige drøm! TAK fordi du er med til at gøre verden til en mere forbrugs-venligt og bæredygtigt sted at være.. TAK fordi du tør skille dig ud - og bare være helt præcis dig selv!

 

Genbrugshilsner

Frederik & Louise
Skaberne af HELLO VINTAGE

 

 Vil du i kontakt med os? Så gå til KONTAKT lige med det vuns!

 

BACK TO TOP
Language
Danish
Open drop down