• Home
  • BLIV AMBASSADØR

Du elsker vintagetøj og genbrugsinteriør. Hjælp os med at brede din (og vores) passion

Selvom genbrugsmentaliteten efterhånden er ved at være godt integreret i det danske samfund, har vi alligevel altid brug for at brede det gode budskab.. Derfor søger vi nye, spændende ambassadører. Ambassadører, der kan komme med om bag vores to brands - og være en vigtig del af vores stemme..

Hvem er vores ambassadører?

Det er passionerede mennesker, der elsker vintagetøj og genbrugs interiør (eller gerne vil "lære" at integrere de ting i sit liv)... Det kan være hardcore instagrammere, bloggere og influencers - eller blot én ildsjæl, der brænder for bæredygtighed... Det eneste vi kræver, er at du har minimum 2.500 følgere, der kunne være relevante for os - dvs dit tema på IG må meget gerne være genbrug & bæredygtighed - ELLER sket ikke, men du har bare et ønske om at lære at få integreret mere bæredygtighed ind i dit liv.. Du kan ansøge nederst i dette indlæg..

--- SE ALLE VORES DEJLIGE AMBASSADØRER ---

Dine ambassadør opgaver...?

Du kan gøre sindssygt meget for at udbrede budskabet om bæredygtighed og vores brands - og vi skal nok hjælpe dig med at huske at dele upcoming events via lukkede Facebook-grupper.. Men det er også enkelt at dele et outfit eller detaljer i din indretning på de sociale medier. Vi hapser ALT hvad vi kan få fingrene i og deler det med vores følgere.. Vi elsker alle sjove konkurrencer og giveaways, og er altid med på den værste...

What's in it for me...?

Udover netværk, hyggelige oplevelser og sjove events, tilbyder vi dig altid gratis indgang på vores markeder! Og vi synes du skal tage en god ven/veninde under armen! Til vores kilomarkeder tilbyder vi altid 2kg gratis vintagetøj for fin omtale - og på RETROGULD, får du gode priser.. Vi laver din helt egen ambassadør-sidetil dig, der gerne skulle genere lidt trafik til dig. Vi love-linker desuden alt hvad vi kan til jer, når bare du husker at tage os..

Lokale kræfter

Når du ansøger må du gerne fortælle hvor du befinder dig i landet.. Du kan måske hjælpe med at brede budskabet på din skole - eller på lokale Facebook-grupper..

RETROGULD: Aalborg - Aarhus - Vejle - Odense (leder pt efter nye lokaler) - København

HELLO VINTAGE: Aalborg - Aarhus - Esbjerg - Herning - Kolding - København - Odense - Roskilde (+Roskilde Festival) - Silkeborg - Vejle


 

ANSØG OM AT BLIVE VORES AMBASSADØR:

 

BACK TO TOP
Language
Danish
Open drop down