• Home
  • HVAD TILBYDER VI HOS HELLO VINTAGE?

HVAD VI TILBYDER

ONLINE SHOPPING

Håndplukkede og brandede styles uploades dagligt, hver eneste uge! Varerne er købt særligt hjem til shoppen, og vaskes, styles, måles, fotograferes, redigeres & endeligt; uploades til webshoppen! Prisen er derfor også noget højere and på kilo-markederne & online kilo sale.

Gå til webshoppen

ONLINE KILO SALE

En gang i måneden, afholder vi helt særlige ONLINE KILO SALES - kun for vores klub-medlemmer.. Vi afholder det på webshoppen. På vores kilo-søndage kan du finde billigere styles end på vores almindelige webshops - og det er KUN i nogle få timer vi holder åbnet! Alt er med vægt/priser & du kan bytte dine køb!

Bliv gratis medlem her

FYSISKE KILO MARKEDER

Vi pakker lastbilerne med flere tons vintagetøj! Vi kører ud i det meste af Danmark 2 gange om året. Her holder vi en FEST med jer og tilbyder alt tøjet per vægt! Det er en VILD og sjov oplevelse at deltage i vores kilo-markeder. Du betaler som bland-selv-slik - for de eksakte gram dine fund vejer

Læs mere om vores fysiske kilo-markeder her!

UPCYCLING & REWORK

Vi HADER at give op på styles der enten er defekte eller beskidte/ødelagte... Så vi vil altid spørge os selv; hvordan kan vi gen-bruge eller upcycle denne style...?! Vi kan også godt finde på at gen-opfinde nye produkter; fx lave scrunchies af vintage tørklæder. 

Se vores reworked styles lige her

NYT PRINT - PÅ VINTAGE STYLES..

Vi har netop lige investeret i det fineste print-værksted! Så nu kan vi printe cool ord på vores vintage ensfarvede sweatshirts. Altsammen fra vores eget lager... Vi kan også bruge print-værkstedet til nogle af vores fremtidige upcyclings-projekter.. Det bliver så spændende!

Se vores egne prints på vintage sweatshirt

WHOLESALE & INDKØB

Vi er ikke ude på at kvæle alle vores dejlige vintageshops rundt i landet, så vi tilbyder fine indkøbsmuligheder - både når vi rammer jeres by, men også på vores kæmpe lager, efter aftale. Vi kan også lave fine salgs-pakker til jer udfra varekategori eller trendy temaer

Læs mere om indkøb hos os!

BACK TO TOP
Language
Danish
Open drop down
-->