• Home
  • BÆREDYGTIGE VISIONER

Der findes IKKE en forkert måde at vælge genbrug på!

Åh jo, der vil altid være bedrevidende folk, der stresser dig ind i dit øre; snakker direkte til din dårlige samvittighed. At du ikke gør NOK, ikke gør det "helt rigtigt" (som dem jo) - eller endda taler ned til de valg du gør for at bedre miljøet.

 

Som VI ser på det hos HELLO VINTAGE er der ingen forkert måde at vælge bæredygtighed eller genbrug på! Vi har ikke brug for at udskamme andre eller prædike den bæredygtige livsstil. Vi mener nemlig alle (mere eller mindre) bæredygtige firmaer spiller på samme vigtige hold! Gør ALT i deres magt for at redde jorden for unødig overlast...

 

Kan vi blive bedre? ORK JA, det kan vi vist alle - og vi bliver hele tiden klogere på vores miljø og dets behov. Træffer sundere, grønnere & bedre valg! Men så længe alle gør det bedste, de kan - så synes vi dét skal hyldes og heppes på!

  

Bæredygtigheden fylder meget i vores lille firma, og har da også et solidt fæste i vores hverdagsliv. Derfor var det også helt naturligt for os at fortsætte den grønne tråd i vores firma; om det så er grønne skriveredskaber, genbrugspair og bio-nedbrydelige materiale-valg..

 

♻️ ADMINISTRATION 

Vi printer kun når det er højst nødvendigt. Vores skriveartikler er så grønne som de fås.. Vidste du at man kan få bæredygtige markers...?! Vi har omgivet os med mest muligt genbrug (ligesom i vores eget hjem!)

Vi har købt alt lager-inventar brugt - selv vores truck er 2ndhand! Vi får få, men store leveringer til vores lager! Modsat mindre, løbende leveringer sparer vi på CO2 udledningen..

 

♻️ WEBSHOP & FORSENDELSE 

Vi sender altid i bio-nedbrydelige poser og skåner dig for unødvendigt papir. Dit tøj er ikke pakket ind i silkepaplr. I din pakke vil du også finde et postkort, der fortæller dig hvor meget vand du har sparet ved at shoppe genbrugstøj - lavet i genbrugspapir og produceret med formindsket Co2..

Der er ikke ilagt en retur-seddel, for alt dette har vi gjort elektronisk. For nemhedens skyld, men også for at spare på papiret

 

♻️ KILOMARKEDERNE 

Vi genbruger vores skiltning & andre remedier. Vores net er bio-nedbrydelige og skabt til mange indkøbsture og weekend-ture. Vores engangs-service er bio-nedbrydeligt og i genbrugsmaterialer. 

Vi genbruger vores tøjposer indtil de simpelthen ikke kan mere. Vi printer ikke kvitteringer ud (medmindre kunden spørger om det, naturligvis..)

Vi smider ikke defekt tøj ud - hvis det ikke kan repareres, kan vi måske lave andet fint ud af det! I sidste ende doneres alle vores rester til Dansk Røde Kors tøjindsamling! På den måde får det hele ligesom i ring!

 

 

♻️ PRIVATEN 

Vi bor med 90% genbrug og genbrugsmaterialer! Vi klæder os i genbrugstøj og handler så grønt & økologisk som vi finder det muligt. Vi har investeret i en el-bil, der kan fragte os fra A til B.. Ikke fordi vi BØR, men fordi vi simpelthen ikke kan lade være med at vægte genbrug højest! Det er en voldsom stor del af vores DNA

Selvom der ALTID er plads til forbedringer, så løber vi altså stærkt for at gøre det så godt og bæredygtigt som overhovedet muligt! Men vi dunker os ikke i hovedet, vi smøger istedet ærmerne op og forbedrer hvor vi kan!

 

Så PLEASE..
Hyld nu dig selv for alt det du gør bæredygtigt - istedet for at bebrejde dig selv (eller lade andre italesætte) dét du ikke lige kan efterleve NU, men måske snart! Der er så meget frygt & angst forbundet med bæredygtighed og miljøsnak, men lad os stoppe med at pege fingre - og istedet starte hvor man kan; hos sig selv! Hvert enkelt lille tiltag tæller - især når vi alle forsøger...

Genbrugshilsner Louise & Frederik

TILBAGE TIL TOPPEN
Language
Danish
Open drop down