• Home
  • BLIV INFLUENCCER

BLIV HELLO VINTAGE INFLUENCER

Du elsker vintagetøj og genbrugsinteriør. Hjælp os med at brede din (og vores) passion

Selvom genbrugsmentaliteten efterhånden er ved at være godt integreret i det danske samfund, har vi alligevel altid brug for at brede det gode budskab endnu mere - og højere..

Derfor søger vi nye, spændende influnter,, der kan højne vores brands - og være en vigtig del af vores stemme..Hvem er vores Influencers?

Det er passionerede mennesker, der elsker vintagetøj og genbrugstøj  (eller gerne vil "lære" at integrere de ting i sit liv)... Det kan være hardcore instagrammere, bloggere og influencers - eller blot én ildsjæl, der brænder for bæredygtighed...

Det eneste vi kræver, er at du har minimum 2.500 følgere, der kunne være relevante for os - dvs dit feed på IG må meget gerne være være fyldt med (genbrugs) mode &/eller bæredygtighed..

 

Dine influencer opgaver...?

Vi ønsker kun ÆGTE omtale.. Så derfor er det uhyre vigtigt at dine posts, reels & stories forbliver DINE i både udtryk & tone.. Det kan fx være at dele et outfit, eller en webshop haul...Vi kan lave særlige sweatshirts-print samarbejder, get the look drops, rabatkoder & vi elsker alle sjove konkurrencer og giveaways, og er altid med på den værste...  

Vi hapser iøvrigt ALT hvad vi kan få fingrene - i og deler det med vores følgere.. 
 Wanna join the fun...?

Tag fat i os på Instagram (@hellovintagedk ) - skriv en DM med hvad du tænker kunne været et sjovt samarbejde!

Vi glæder os til at høre fra dig!

TILBAGE TIL TOPPEN
Language
Danish
Open drop down
-->