• Home
  • SÅDAN SHOPPER DU

/// Inden markedet:

I dagene inden markedet kan du nå forberede dig og følge lidt med inde på vores Facebook side - særligt under vores individuelle begivenheder - og også inde på vores Instagram-profil

Her vil du nemlig bla. blive vist teaser-billeder af varer + pris-eksempler. Du kan også se processen med opsætningen, behind-the-scenes indblik - & du kan deltage i mange sjove konkurrencer og være medbestemmende i vareudvalget..

 

/// Kø....?

Vi bliver ofte spurgt om hvornår man skal komme - hvis man vil undgå en alt for voldsom kø.. Vores foreslag er du/I kommer ca. 1 time før åbning - og måske er du/I så den heldige FIRST IN LINE, der kommer ind ca. 15 min inden åbning!

Ved betalingskøen går det alligevel stærkt, for vi åbner bare tilsvarende 4-5 kasser. MEN tag endelig en god ven med - så I kan skiftes til at stå i køen!

Hvis du er ligeglad med mærker og helt specifikke items og kan se muligheder i mange styles, kan du sagtens score ved at møde op senere, hvor vi som regel har meget mere hygge, orden & ro i hallen..

/// Sådan shopper du...

Det er faktisk slet ikke særlig svært at shoppe til vores kilomarkeder - det eneste du egentlig skal vide er naturligvis at de lette varer er de gode køb - og de tunge varer er de lidt dyrere..

/// Overskuelig halplan!

Alle vores varer er inddelt i store varegrupper for din overskuelighed! Derfor finder du områder med skjorter, sweatshirts, denim, kjoler osv. Så bliver det nemmere at være dig i hallen med over 2,5 tons secondhand tøj.

Tøjet er brugt og stammer fra hele Europa + USA. Det er håndplukket af vores dygtige indkøbere ude omkring i verden, der nøje lytter til vores anvisninger ift trends og efterspørgelser. Tøjet er fra 70, 80, 90, og 00'erne - men du kan også være heldig at finde en original 50'er kjole i udsøgt kvalitet..

/// Husk at finde: GOLDEN TICKETS

Som et lille ekstra spændings-moment har vi lagt 5 GOLDEN TICKETS ud hver eneste dag vi åbner dørene. Disse GOLDEN TICKETS giver dig altså 1/2 kg tøj gratis, som vi fratrækker oppe ved kassen. 

/// Prøv - før du køber!

Du har mulighed for at prøve dine fund inden du køber. Vi har nemlig opsat store dele-prøverum - til både mænd og kvinder. Herinde er også hektisk på, da I er mange, der ønsker at prøve tøj på samme tid.. 

Hjælp gerne vores søde ansatte med at hænge dit tøj op når du har prøvet det - det vil bestemt lette deres arbejde og presset på prøverummet. (Det gør det iøvrigt også meget nemmere at finde for andre heldige)

/// Test-vægte & gennemsnitspriser

Vi har her lavet dig en hurtig prisguide, der viser dig gennemsnitspriser på næsten alle vores varegrupper. 

For at du rigtigt kan finde vægten, kan du test-veje dit tøj - inden du går imod kasseområdet. TIP! Husk altid at veje uden bøjler!

/// Ingen minimumskøb!

Vi har silkeskjorter helt ned til 9kr stykket - og man betaler kun for den eksakte vægt - præcis ligesom bland-selv-slik. Vi runder altså aldrig op, men er derimod faste tilhængere af at en T-shirt til 48,16 kr er en del af oplevelsen når man handler i vægt.

 

/// Betalingsmidler

Vi modtager stort set alle betalingsmidler til markedet - så du skal altså ikke stresse over om du har kontanter nok i pungen.

  • Ved entréen: kontanter og mobilepay.
  • Ved kassen: kontanter, mobilpay og de fleste gængse betalingskort

/// Kom gerne senere

Vi fylder altid op, rydder op og om-arrangerer hele hallen løbende. Så du er velkommen ind igen!

/// Del dit køb med os - og verden:

Hvis du h#shtagger #myhellovintage, kan du dele dit fantastiske køb med os - og de andre glade vintage-kunder. Hvis du er heldig, deler vi også dit billede på vores egen IG profil - med et bette lovelink tilbage til dig! 

Tak fordi du deler inspirationen!

Vintage hilsner
Team Hello Vintage

TILBAGE TIL TOPPEN
Language
Danish
Open drop down
-->