• Home
  • SHOPPEGUIDE - FYSISKE KILO MARKEDER

SHOPPEGUIDE - FYSISKE KILO MARKEDER

Herunder finder du en lille guide til hvordan du shopper på vores fysiske kilo markeder!
Sørg altid for at følge os på FACEBOOK & på INSTAGRAM, for der announcer vi altid de nyeste markeder...

 

FIND DINE YNDLINGS VINTAGE-MAKKERE

Det er SMART at være minimum 2 afsted på markederne, for så kan i fx skiftes til at stå i kø til kassen og prøverum - imens de andre kan gå til og fra køen imens de shopper... (entré 30kr betales i døren, kontant/mobilepay)

FIRST IN LINE

Hvis det er meget vigtigt for dig/jer at få mærkevarerne eller de rigtig gode first-pick fund, kan det godt betale sig at forsøge at være de første i køen når vi åbner.. Du kan læse om vores koncept "First in line" her.

GRATIS STOF POSE

Inkluderet i din entre er vores fine stof-poser (til de 300 første) Skulle du alligevel dit eget net med udlodder det en luft high-five ved kassen! (den slags elsker vi nemlig også!)

SHOP AMOK

Nu kan du slå dig løs på 54-57 stativer + 10 borde - proppet med over 2 tons secondhandtøj fra 60-00'erne.. Stativerne er inddelt i ca 30 varegrupper som fx. printede sweatshirts, kjoler, jeans, bukser mm. 

PRØVERUM

Når du har fundet dine fine sager, har du mulighed for at prøve det i vores hjemme-byggede prøverum m enkelte spejle.. Vi har et stort fælles pige-prøverum og et lidt mindre til fyrene (Følg skiltene).. Der kan forventes kø hér.. 

GOLDEN TICKETS

Gemt i tøjet, på bordene og ved accessories finder du hele 5 golden tickets, der giver dig 0.5 kg tøj GRATIS! Bare vis din ticket ved betaling.. Læs mere om vores "Golden tickets" lige her

 

DRESS TO IMPRESS

Nu er det ENDNU sjovere at klæde sig på til lejligheden! For til ethvert kilo-marked, kan du nemlig være så heldig at blive SPOTTED af vores ansatte! Som tak for at vi må dele din cool stil på Insta, får du en gratis indgang til næste marked! Læs mere her

TEST-VEJ DIT TØJ

Når du har fundet alle dine kilo-varer - måske endda prøvet det hele, kan du lige tjekke hvad det hele koster - på vores test-vægte! TIP! Er du i tvivl om items, så vej dem enkeltvis - så er det nemmere at mærke efter.. (Tag kun det med hjem du ELSKER!)

GÅ TIL BETALING

Nu kan du så gå til betalingskasserne, hvor vi tager imod alle betalingskort (med undtagelse af single dankort - det vil vores automater ikke)! Vi har kontaktfri betaling - dvs apple pay fungerer også! Vi tager naturligvis også imod kontanter & mobilepay.. (Forvent også kø her) 

 
 

TILBAGE TIL TOPPEN
Language
Danish
Open drop down
-->