• Home
  • SHOPPEGUIDE - ONLINE KILO SALE

SHOPPEGUIDE - ONLINE KILO SALE

Herunder finder du en guide til hvordan du shopper på vores online kilo sale 

 

JOIN THE CLUB

For at kunne deltage på ONLINE KILO skal du være med i CLUB HELLO!  Er du endnu ikke medlem, kan du blive det gratis lige hér! Har du tidligere oprettet dig, skulle det meget gerne køre helt automatisk!

VÆR BEREDT

Find din pung & betalingskort & mobil/laptop frem! (husk kaffen!)
Så du er KLAR når du modtager din SMS med dit særlige password...

AFVENT DIN SMS

Lige omkring event-tidspunktet vil du modtage en SMS med direkte link til online kilo + dit helt særlige password, der gælder indtil kl 20:00 .

FØLG LINKET & INDTAST KODEORDET

Klik på linket i den SMS vi netop har sendt dig - og indtast dit særlige password på shoppen! NU kan du shoppe løs imellem +900 forskellige styles - alle til billige kilo-priser!

HURTIGE FINGRE

Du skal du arbejde lidt hurtigt, for din vare er først din, når den er købt og betalt! Det kan godt betale sig at checke ud når du har opnået fri fragt! På den måde er du bedre sikret dine drømmefund!. 

NEMT & OVERSKUELIGT

Modsat vores fysiske kilo-markeder, finder du den eksakte pris under hver eneste style.. Du kan også se hvor mange gram stylen vejer. Kilopriserne veksler fra 100-400kr per kilo. Og vi har lavet alle udregningerne for dig!

 

FILTER ER DIN VEN

For Det er super smart at bruge filtre hvis der er noget het bestemt du leder efter!Du kan enten bruge vores menupunkter, eller klikke på tragten for flere valgmuligheder som fx størrelser, farver, brands osv.

WEBSHOPPEN ER ÅBENT 24/7

FNår du har fundet alle dine kilo-varer, kan du sagtens svinge forbi vores almindelige webshoppen og se om du skal have nogle af nyhederne med - Laver du flere ordrer, skal vi nok se om vi ikke kan kombinere pakkerne og spare dig for ekstra fragt-udgifter...

ONLINE RETURNERING

Vi har gjort det nemt for dig at returnere - også på online kilo sales! Du bruger bare vores online retur formular.. Det eneste vi beder dig om er at overholde de 20 dages retur-ret & naturligvis ikke bruge/vaske tøjet!

Gå til vores online returnering her.
 

TILBAGE TIL TOPPEN
Language
Danish
Open drop down